stille kode på koffer carton drone at home Menu dunstall motorcycle parts
blodårene i kroppen  paul jan brudal MENU

fratatt farve prestfoss Personvernerklæring

1. Formålet med å samle inn personopplysninger.

helt overfylt synonym Formålet med Dyresjappas kundeklubb er å kunne tilby medlemmer fordeler og tilbud, tilbud basert på kjøp av varer og tjenester, gi tilpasset kommunikasjon, og å bygge generell kunnskap om kjøpstrender. 

diane kruger images Behandlingen av opplysningene om deg bygger på samtykket du har gitt og blir behandlet i henhold til personopplysningsloven 2018, bokføringsloven og eventuelle andre relevante lover.

jonkoping tourist places Etter personopplysningsloven har Dyresjappa rollen som behandlingsansvarlig. Utleveres opplysninger om deg til Dyresjappa sine tjenesteleverandører, vil tjenesteleverandøren være databehandler for disse opplysningene.

2. Hvilke opplysninger samles inn

nippon art oslo Dyresjappa behandler personopplysningene du har oppgitt, som navn, adresse, e-post, telefonnummer. For å trygge at Dyresjappa har korrekte opplysninger om deg kan disse opplysningene sammenholdes med eksterne databaser som for eksempel adresseregistre.

aschehoug kurs 2017 Dyresjappa behandler opplysninger fra dine kjøp på Dyresjappa sin butikk og nettbutikk. Når du handler i butikk eller gjennom nettbutikken som klubbmedlem, mottar Dyresjappa informasjon om handlet beløp, produkter, dato/tidspunkt, hvor kjøpet er gjort, og om eventuelle kuponger eller gavekort er benyttet.

brunla ungdomsskole ball 2016 Din respons på generelle kampanjer, tilpassede kuponger, e-post og SMS utsendelser og innlogget aktivitet på nett kan bli lagret.

passe seg kryssord Nettbutikken lagrer informasjonskapsler (cookies).

3. Hvordan bruker Dyresjappa dine opplysninger

montblanc pen price Dyresjappa og våre tjenesteleverandører kan bruke opplysningene du selv har registrert, og opplysninger som oppstår gjennom medlemskapet, for at disse skal kunne oppfylle sine avtaler med deg.

blomster bærums verk En grunnleggende behandling er å beregne personaliserte tilbud, håndtere kuponger, og ordrebekreftelser, samt administrere ditt medlemskap, for eksempel dersom du henvender deg til bmwerror codes 4c08.

startlinje windows 10 Dyresjappa og våre tjenesteleverandører bruker opplysningene for å gi deg tilbud og kommunikasjon i tråd med de samtykker du har gitt. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt, og vi vil da slette de opplysninger som ble lagret i tilknytning til det aktuelle samtykket.

flippy knife pc Dyresjappa analyserer kjøpshistorikk for å gi deg personaliserte- og relevante tilbud, samt forslag til ofte kjøpte produkter.

Detaljert kjøpshistorikk oppbevares inntil i fem år etter krav i bokføringsloven. Detaljerte kjøpsopplysninger anonymiseres.

hvordan lage elgstek Dersom du melder deg ut, slettes alle opplysninger om deg utover de opplysninger som bokføringsloven krever lagret. 

forsamlingen på eidsvoll 1814 Dyresjappa bruker kjøpshistorikk fra medlemsbasen for å analysere trender og respons på kampanjer, og for å optimalisere sortimentet og drift av leverandørenes tjenester. Da brukes ikke personidentifiserbare opplysninger.

4. Hvem deler Dyresjappa opplysninger med (utlevering)

gayle forman wikipedia Personopplysninger kan deles med Dyresjappa sine tjenesteleverandører. Eksempler er utvikling av digitale tjenester hos Findability og Kraft Media, logistikksystem fra Proline og Visma , markedsføring fra Apsis og andre reklamebyråer. Etter personopplysningsloven kalles slik deling for utlevering. Da er Dyresjappa sin tjenesteleverandør behandlingsansvarlig, og kan behandle opplysningene dine ut fra samtykkene du har gitt.

Dyresjappa kan i visse tilfeller, regulert av lovverk, også levere opplysninger til myndighetene.

5. Hvem behandler dine opplysninger (databehandlere)

nytt i uka annonser Kundeservice og regnskap utføres i Dyresjappa AS, samt Visma . Flere selskaper bidrar i å behandle medlemsopplysninger. Etter personopplysningsloven er slike selskaper databehandlere og behandler opplysninger etter instruksjoner gitt av Dyresjappa AS i henhold til databehandleravtaler med Dyresjappa.

eksplosive barn ross greene Følgende selskap er sentrale når dine opplysninger behandles:

  • Proline AS– for lagring av kjøpshistorikk og medlemskap.
  • Findability og Kraft Media for lagring av medlemsskap, analyse, e-postutsending, drift av nettsider og underliggende datasystemer mm.
  • Apsis AS for e-postutsending.
  • Klarna og Paypal for fakturabetaling, Visa- og Mastercard transaksjoner
  • Facebook og Instagram for annonsering

6. Sikkerhet

bygge pergola tek 10 Nettstedet benytter SSL-sertifikat (for HTTPS). Dette sertifikatet har A-rating, og sikrer blant annet kommunikasjonen mellom nettstedet og besøkende slik at ingen skal kunne lese eller endre på informasjon som utveksles. I tillegg sikrer dette identitet til nettstedet. Servere driftes hos driftspartner der det gjøres nødvendige oppdateringer og sikkerhetstiltak. Passord knyttet til brukerprofilene «hashes» i databasen slik at ingen kan se hvilket passord som er knyttet til en brukerkonto, selv ikke teknisk personnell. Det er flere nivåer av tilgangskontroll i løsningsarkitekturen. Operatører for ordreadministrasjon har tilgang til ordrer og behandlig av disse.

7. Statistikk

prosessorer til pc Alle besøk på dyresjappa.no etterlater elektroniske spor. Dyresjappa analyserer opplysninger, som blant annet aktivitet på Dyresjappa sin nettside og Dyresjappa sine sider i sosiale medier, samt opplysninger om eventuelle kjøp hos Dyresjappa.

heile livet chords Opplysningene blir ikke brukt til å identifisere deg som person. Dyresjappa bruker opplysningene til å lage statistikk som viser for eksempel hvilke sider som er mest lest, omsetning og populære produkter. Slik kan vi forbedre tjenestene på dyresjappa.no.

8.Sosiale Medier

finn nye venner Dyresjappa.no inneholder funksjoner for sosiale medier, inkludert liker-knapp for Facebook. Slike funksjoner kan registrere IP-adressen din og hvilken side du åpner på nettstedet vårt, og de kan lagre informasjonskapsler for at funksjonene skal fungere som tiltenkt. Funksjoner for sosiale medier driftes enten av en tredjepart eller direkte på nettstedet vårt. Din bruk av slike funksjoner er underlagt personvernerklæringen til selskapet som leverer dem.

9. Endringer

design ditt eget smykke Dyresjappa kan endre samtykke og personvernerklæring for å følge nye rettslige krav, og på grunn av endringer i vår egen praksis for innsamling og behandling av personopplysninger. Ved endringer som krever samtykke vil du bli bedt om å samtykke til nye vilkår når du logger på dyresjappa.no før endringene iverksettes.

10. Det er frivillig å bli medlem i Dyresjappas kundeklubb

tine ekte geitost Å bli kundeklubbmedlem er gratis og frivillig. Du kan alltid handle i Dyresjappas butikk og på Dyresjappa.no, men uten kundeklubbmedlemsskap har du ikke tilgang til alle tilbud og medlemsfordeler.

11. Dine rettigheter

savex it company Du kan styre dine samtykker og valg på omkretsen av en trekant, når du er logget inn på dyresjappa.no. Som innlogget har du innsyn i dine personopplysninger, din kjøpshistorikk (nettbutikk,dato, sum beløp), dine kuponger, ønskelister og lagrede lister.

meter til m2 Øvrige lagrede opplysninger kan du få ved å ta kontakt med Dyresjappa`s kundeservice. Dyresjappa`s kundeservice skal også kontaktes dersom du krever endret opplysninger som du ikke selv kan endre ved innlogging på dyresjappa.no.

colombia konflikten løsning Er du uenig i hvordan vi behandler dine personopplysninger, eller har spørsmål til behandlingen, kan du sende e-post til [email protected] og merke den med "Personopplysninger".

yohana shop oslo Dyresjappas kundeservice
e-post: [email protected]
Telefon: 22151515

viktig samiske personer Du kan klage på hvordan Dyresjappa behandler dine opplysninger til:

how to make a armour stand minecraft Datatilsynet
e-post: [email protected]
telefon:22396900